Loading...
Loading...

Workforce Housing, voel je thuis, weg van huis !

ONS VERHAAL

Het idee voor Workforce Guesthouses is gerijpt doorheen de jaren. Specifiek door de vele opgedane ervaringen in de bouw- en industriesector.

Uren, misschien wel dagen werd door ons gezocht naar logies waar werknemers op locatie voor korte of langere tijd konden verblijven. Helaas was dit niet altijd even succesvol, altijd was er wel iets: geen microgolf, geen internet, onvoldoende ruimte…etc.

Met Workforce Guesthouses behoort dit tot het verleden ! Onze service bestaat er in u te ontlasten van deze tijdrovende zoektocht, zodat u zich volledig kan focussen op uw project of product.

Wij bieden daarom enkel up-to-date verblijven aan voor zowel korte als lange termijn, uitgerust met de dingen die er voor uw arbeidskrachten echt toe doen: ongelimiteerd internet, ingerichte keuken, voldoende ruimte, TV…

Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken ! Werklocatie, aantal werknemers envermoedelijke duur zijn voor ons voldoende om de geschikte woning of appartement vooru aan te bieden.

Extreme Sports Bike
Extreme Sports Mountain Climbing

Waarom wij

We zetten de voordelen even op een rij.

Elke woning is up-to-date en biedt voldoende ruimte voor een verblijf van zowel korte als lange termijn.

Elke woning of appartement is uitgerust met een complete keuken: kookplaat, microgolf, grote koelkasten. Natuurlijk is ook alle keukengerei van pot en pan tot bestek aanwezig.

Elke woning of appartement is uitgerust met wasmachine, strijkplank en -apparaat.

Elke woning of appartement is uitgerust met digitale TV

Elke slaapkamer is uitgerust met een enkel of dubbel bed, een kledingkast en soms
een bureau.

High speed Wifi is steeds aanwezig. De onbeperkte toegang garandeert het contact met het thuisfront.

De eigen accommodatie is steeds voorzien van parking voor een of meerdere personen- en bestelwagens. De overige accommodatie heeft steeds parkeermogelijkheden dichtbij.

De woningen en appartementen die wij aanbieden zijn zo gekozen om in de kortst mogelijke tijd de autosnelweg te bereiken en in een zo kort mogelijke tijd de werklocatie te bereiken.

De kostprijs voor het verblijf houdt alles in. Geen bijkomende kosten voor gas, electricteit of internet.

Het leuke aan Workforce Housing is dat zij zich bekommeren om de huisvesting van de werkkrachten, zodat wij als aannemer enkel aan het project moeten denken
Quote

Contact

Contact NED
Aantal personen die u wenst te laten verblijven.